Доктори срещу ваксините – Тези лекари наистина са направили разследване…

Следните лекари не са се задоволили с полуистини, лъжи и пропаганда. Те са направили свои собствени разследвания.

 

Нанси Банкс, M.D.

Ако се вгледате в съставките на ваксините ще откриете, че те имат живак и алуминий, замърсени са с други видове вируси…

***

Тони Барк, M.D.

… Децата, които идват при мен от други практики и са напълно ваксинирани, са често децата в практиката ми с астма, панически разстройства, обсесивно-компулсивно разстройство, PANDAS [педиатрични автоимунни невропсихични разстройства, свързани със стрептококови инфекции], аутизъм , синдром на Аспергер. При моите деца, които никога не са били ваксинирани,  не виждам тези проблеми. От децата, които не са ваксинирани, няма нито едно дете с астма или хранителни алергии, синдром на Аспергер или аутизъм, болест на Крон или улцерозен колит.

***

Мерил Нас, M.D., ABIM

… Децата обикновено не умират внезапно, когато те са здрави; и трябва да се намери причина за това. Със сигурност има много момичета, които са починали сравнително внезапно след Гардасил или са развили тежки неврологични реакции.

***

Джак Уолфсън, D.O.

Престижно списание съобщи, че мъжете, които са имали морбили и заушка като деца са имали 29% по-малко инфаркти и 17% по-малко инсулти! Жени с история на двете инфекции са имали 17% по-нисък риск от сърдечно-съдови заболявания и 21% по-нисък риск от инсулт. Списанието Атеросклероза наскоро публикува тези шокиращи открития в изданието от юни 2015 г. 

По моите изчисления, естественото заразяване с морбили и паротит ще предотврати милиони инфаркти и инсулти. Защо тази информация не е по всички телевизии и интернет?

***

Лий Хиеб, M.D.

От 2005 г. (и дори преди това), не е имало смъртни случаи в САЩ от морбили, но е имало 86 смъртни случая от ваксината MMR – 68 от тях при деца под 3-годишна възраст. И е имало почти 2000 осакатени, по посочените по-горе данни  от VAERS…

… През 1982 г. Уилям Торч, изследовател и издател по Неврологични теми, представи документ (по-късно публикуван) в Американската академия по неврология, очертаващ смъртни случаи от синдром на внезапната детска смърт (SIDS). Той съобщава, че в 100 последователни случая, 70 процента от SIDS смъртните случаи са настъпили в триседмичен срок от ваксинирането срещу коклюш.

 

 

източник/пълен текст

kreport.eu

категории: Всички, Здраве & Живот