Янко Буюклиев, биолог: Смятам, че правя революция в медицината…

Янко Буюклиев, биолог, бизнесмен от Пловдив, е помогнал на много хора с тежки заболявания да се излекуват по твърде елементарен начин. Въпреки че е помогнал на много тежко болни пациенти да се излекуват, не е взел и стотинка за това. Иска да помага на хората и го прави благородно и със загриженост, като им дава своите ценни съвети…

 

” – И какво, според вас, трябва да направим, ако попаднем в такава ситуация? – Аз в подобни случаи давам един скромен съвет за това какво трябва да направят изплашените пациенти, за да прогонят завинаги болестта. При това няма да им струва пари. На тези хора препоръчвам да си направят четири вида изследвания, ако искат да се излекуват от тежката болест, а заедно с това да спестят хиляди левове на себе си и на държавата, каквито се плащат за скъпи изследвания, от които, според мен, въобще няма нужда.

– И какви са тези изследвания, които препоръчвате? – Те са най-обикновени изследвания: за хеликобактер пилори, за хламидии, за токсоплазмоза и посявки за бактерии на секрет от гърлото, урината и половите органи. Само тези изследвания могат да разкрият точната причина за заболяването. А след като се знае причината, лечението се провежда много по-лесно и е ефективно на сто процента.

– Всъщност говорим за нещо ново в медицината, така ли? – По принцип – да. Защото никой досега не се е сетил да препоръча на хората тези четири вида изследвания заедно. Според мен този метод за установяване на диагнозата и успешното лечение на тежките заболявания е един от революционните методи в медицината, на който лекарите не обръщат внимание и не насочват своите пациенти към този вид изследвания. Затова повтарям: с резултатите от тези четири изследвания много лесно се открива както диагнозата, така и причината, което гарантира ефективното лечение почти на всички хронични болести.

– И вие също сте имали тежък здравословен проблем – инсулт. Изпитахте ли този свой метод върху себе си? – Разбира се, иначе не бих го препоръчал. Когато за първи път публикувах този съвет в един пловдивски вестник, много хора със сериозни здравословни проблеми идваха при мен, за да ме питат какво да правят. Почти всички се възползваха от съвета ми и оздравяха напълно…”

 

озточник

kreport.eu

категории: Всички, Здраве & Живот