Warning: file_get_contents(/home/kreport/public_html/wp-content/plugins/elementor-addon-widgets/vendor/codeinwp/themeisle-content-forms/composer.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/kreport/public_html/wp-content/plugins/elementor-addon-widgets/vendor/codeinwp/themeisle-content-forms/load.php on line 64

Slider


Мотоциклет изминава 310 мили (496 км) с 1 литър вода (видео)…

Мотоциклетът, който се движи с вода, изминаващ 310 мили (496 км) със само един литър от течността, вече е спечелил голяма популярност. Той носи името Т-Power H20, а създателят му е Рикардо Азеведо – държавен служител в Сао Пауло. Моторът не се нуждае дори от чиста вода, за да се движи – може дори да работи с вода от замърсена река. На видеото е показана река Тиет и Азеведо сипва от нея в резервоара на мотора (виж видеото).

 

Мотоциклетът е проектиран да използва комбинация от една батерия от кола и вода, която се използва за генериране на електричество от отделения водород в молекулите на водата. Това е процес, който използва тръбна система и води до вътрешно нагнетяване и изгаряне, създаващо енергията, с която ммашината работи.

Г-н Азеведо демонстрира водния си мотоциклет като първо отпива от бутилката с чиста питейна вода, за доказателство, че това е вода, а не гориво. Той говори за екологичните предимства на своя мотоциклет H20 ​​и ползите, свързани с неизползването традиционно гориво.

source

kreport.eu

категории: Всички, Наука & Технологии