Бившият доктор на Бил Гейтс казва, че милиардерът отказал да ваксинира децата си…

Личният лекар на Бил Гейтс през 90-те години в Сиатъл, казва че създателя на Microsoft и защитник на ваксините “отказва да ваксинира собствените си деца”когато са били млади.

“Не знам дали ги е ваксинирал като възрастни, но мога да ви кажа, че той директно отказа да ги ваксинира като деца”, каза лекарят на медицински симпозиум, проведен при закрити врати в Сиатъл, като добави: “Те бяха великолепни деца, наистина умни и жизнерадостни и той каза, че ще са наред както са си, те нямали нужда от никакви ваксини”.

Коментарите предизвикали раздразнение сред лекарите на симпозиума с твърдения, че той нарушава поверителността между лекар и пациент, според докладите. Тъй като той е говорил пред други лекари това не е нарушение на кодекса за поведение в индустрията.

Гейтс има три деца със съпругата си Мелинда – Дженифър, Рори и Фийби – родени в периода между 1996 и 2002 г. и според бившия му лекар, те всички са неваксинирани и здрави.

Новината, че Бил Гейтс не ваксинира собствените си деца, въпреки че е най-активният активист в света за задължителни ваксинации, не би трябвало да е изненада. Изследвания доказват, че елитът не ваксинира децата си, но в същото време изискват масите да ваксинират своите.

Елитът не се ваксинира…

 

source (en)

пълен текст (bg)

kreport.eu

категории: Всички, Здраве & Живот