Илон Маск представя революционен продукт във финансирането на ТЕСЛА модел S (видео)…

Фотографията е премахната, която имаше адрес: (src=”https://i.ytimg.com/vi/fN26pKRGymc/hqdefault.jpg)

 

Превод на видео материала:

Това, което ви представяме днес е най-добрият продукт в света на финансирането за най-добрият автомобил на света.

Новият финансов продукт, който ви представяме съвместно с банката Wells Fargo, дава възможност на клиентите да закупят ТЕСЛA модел S, като парите, които се дават при подписването на лизинговия договор идват не от джоба на клиента, а от данъчния кредит, даван от държавата за закупуване на тази кола и месечната вноска е $500.

Така, че можете да притежавате тази кола за $500 на месец и $0, при подписването на лизинга. Към това добавете и Осигуровката от ТЕСЛА (TESLA value assurance), в която ние ви гарантираме, че остатъчната стойност на вашият Модел S, ще бъде не по-малка от тази на Мерцедес “S класа”. След изтичането на 3 години, можете да ни дадете колата си и ние ще ви дадем парите “в брой” или стойността и като замяна и… за да подкрепя още по-силно това обещание, аз лично заставам зад това обещание! Така, че това не е гаранция само от ТЕСЛА, това е и гаранция лично от мен.

Това, което ви предлагаме е най-доброто от двата свята – всички предимства на лизинга, комбинирани с всички предимства на това да си собственик на кола. (бел. пр. – в САЩ лизинг не означава закупуване, а вид наем на колата за 1, 2 или 3 години, след което колата се връща и се заменя с нова и плащането продължава и винаги карате нова кола).

Искам да подчертая колко достъпна е електрическата кола в действителност. Като си направите сметка колко спестявате от това, че не купувате гориво и всички други разходи свързани с нормалните коли, не губите време да ходите по бензиностанциите и удобството да включите колата в контакта си у дома… Реалната цена, която плащате, за да имате електрически автомобил е далеч по-малка, отколкото си давате сметка. Достъпността на продукта е много по-голяма.

Това е ключовият момент, за който искам да информирам хората…

 

Видеото е премахнато от източника!
source YouTube
kreport.eu

категории: Всички, Наука & Технологии