Slider


Къде все пак е Елизабет II…

Мистерията с изчезването на британската кралица Елизабет ІІ продължава. Но, както вече писахме няколко пъти, мистерия няма, има поредна мистификация и машинации около смъртта на Елизабет ІІ и най-вероятно укриване на нейната кончина. Да припомним някои неща.

Краят на Елизабет ІІ се предшестваше и се съпровожда от поредни постановки, разигравани от двореца и спецслужбите в това число и атаката на парламента на 22 март, която трябваше да укрепи вярата в земното присъствие на Елизабет ІІ.

Странните неща започнаха още на 15 октомври 2016 г., когато руският патриарх Кирил полетя до Лондон с официална визита, по време на която се срещнал и с кралицата. Но странно, нито една протоколна снимка не се показа и до днес.

Веднага се появиха предположения, че Кирил е летял до Лондон, за да отпее Елизабет ІІ, заради което след завръщането си е бил наказан, като на 21 октомври, след като се е върнал от Лондон, е бил лишен от банката на руската православна църква “Пересвет” и много епархии са се оказали с блокирани сметки. Съдбата на средствата е мъглива.

Но основният въпрос е какво да се прави с останките от Британската империя, която е в плачевно състояние и с жалката структура, която остана от дома на Уиндзорите, които преди 99 години се появиха отникъде…

 

пълен текст от източника Строго Секретно

kreport.eu

категории: Анализи, Всички, Геополитика