Slider


Русия откри невиждан по мащабите си МОЛ за селскостопанска продукция, българският щанд е празен…

Русия откри невиждан по мащабите си огромен МОЛ – от закрит и открит тип за производители и търговци на селскостопанска продукция от целия свят. Площта е огромна- близо 1800 декара, а мястото е на супер логистика в Москва. Името е Фуд Сити, съобщава uniconbg.com.

 

На място могат да се видят и купят плодове, зеленчуци, цигари, месни и млечни продукти, натурални сокове, туршии, лютеници, ракии и вина от всевъзможна география по света, а всеизвестно е, че руснаците са прекрасни консуматори.

Условието на домакините е без ГМО!

Кое прави обаче впечатление?

 

Предвиден бил специален щанд за България, понеже имало многобройни запитвания от дребни и едри руски търговци за българска стока от всяко едно аграрно естество. Нас обаче ни нямало на място и щанда стоял празен.

Това споделят наши наблюдатели на място. Господ знае, какви загуби понасяме в този момент. Славата на българските продукти в бившия СССР още не е отминала но както изглежда се следват дадени директиви на Запада и Европейския съюз.

 

Същият този Запад обаче играе лицемерна игра.

 

В грамадния аграрен МОЛ имало производители и търговци от Италия, Испания, Холандия, Унгария и други страни отвъд Белград. Изглежда тези страни са намерили начин хем да промотират стоката си и страната си, хем и да спечелят пари на руска земя. Молът не е сезонен, а целогодишен…

 

пълен текст

kreport.eu

категории: Всички, Геополитика, Политика