Slider


РАЗТЪРСВАЩО ОБЕЩАНИЕ НА ПУТИН: ВЪЗМЕЗДИЕТО Е НЕИЗБЕЖНО (видео)…

Късно вечерта Владимир Путин проведе екстремно съвещание относно резултатите от разследването на причините за крушението на руския пътнически самолет А321…

“Русия не за първи път се сблъсква с варварските престъпления на тероризма, без някакви видими външни или вътрешни причини, така както беше с взрива на гарата във Волгоград в края на 2013.

Никого и нищо не сме забравили.

Убийството на нашите хора в Синай- влиза в числото на най-кървавите по численост престъпления. И ние няма да изтрием сълзите от душите и сърцата си. Защото това ще остане завинаги в тях. Но това няма да ни попречи да намерим и да накажем престъпниците .

Ние сме длъжни да правим това без срок на давност, докато не ги открием поименно.

Ние ще ги търсим навсякъде, където и да се скрият. И ще ги открием на всяка точка на планета и ще ги накажем. При което, трябва да се опрем на хората, които споделят нашите морални и нравствени ценности, залегнали в нашата политика, в конкретния случай- външна политика и политика на безопасност, политика на борба с тероризма.

Нашата бойна работа на авиацията ни  в Сирия, трябва да бъде не просто продължена. Тя трябва да бъде усилена по такъв начин, че престъпниците да разберат, че възмездието е неизбежно.

Моля Министерството на отбраната и Генералния щаб да представят съответните предложения, аз ще проверя лично как протича работата в тази посока.

Моля Мнистерството на външните работи на Руската Федерация да се обърне към всички наши партньори. В хода на действие ще разчитаме, в това число и по издирването и  наказването, на всички наши приятели.

Ще действаме в съответсвие с член 51 от Устава на Организацията на Обединените Нации, отнасящ се за правото на самоотбрана на държавата.

Всеки, койти се опита да окаже съдействие на престъпниците, трябва да знае, че последствието от такива опити да бъдат прикрити ще лежат на плещите му.

Моля всички наши специални служби да се съсредоточат върху тази работа.” — Владимир Путин

пълен текст и видеокатегории: Всички, Геополитика