Slider


Краят на наивността…

Краят на наивността

…какво направихте бедни, грозни жалки политици като Меркел? Вие, които лишихте гражданите си от инстинкта и самосъхранението, поканихте убийците на концерта си.

Те не искат да има музика, картини,… не искат жените да са облечени леко, защото не можели да се въздържат.

Те искат средновековно правосъдие, опонентите си мъртви, убиват, заради Аллах, убиват жени и деца. Те са враговете на невинните.

Говорил съм с тях, с бъдещите убийци на Европа.

Те не искат катедрали, не искат да работят. В техния живот, в техния рай и техния ад няма такова нещо като човешки прогрес и производство.

Вие си мислите наивно, че те идват в страните ни да работят, че музиката може да ги натъжи или развесели, че бягат от ятаган. А те носят ятаган.

Но те, познавам ги, не са страшни…

Страшни са европейската налудност и наивност, стигаща до кресчендо. Председателят на европейския Парламент каза, че не е “доволен от параметрите на разселването”О, блажени идиоти. В този 1,000,000 непознати, които пуснахте в къщата си има поне 100,000, които искат да отидат на концерт с Калашников. И всеки от тях ще убие по 100 човека

Идва време да се броят жертвите на най-глупавата война, допусната от евроидиотизма. Няма друга дума. Европа е къщичка от карти, в която вие пуснахте смъртта.

Днес започва официално краят на Европа. Една по една страните ще затворят границите си. В капан ще се окажат стотици хиляди – местно население и пришълци. Идва весело време.

На нас ни трябват мъже и решителност. Именно, за да се спре нелепото измиране на невинни и най-важното – да не загубим свободите си.

Гответе се.

пълен тексткатегории: Всички, Политика