Меглена Кунева прибира над 200 000 евро на месец от френска банка. Бившата еврокомисарка се уреди с 25 600 евро пенсия…

Меглена Кунева прибира над 200 000 евро на месец от френска банка. Бившата еврокомисарка се уреди с 25 600 евро пенсия...

категории: Всички, Политика